Vbikes online winkel: fietsenwinkel Breda

Vbikes is dé fietsenwinkel Breda en omgeving. In de online winkel bieden we een uitgebreid assortiment nieuwe fietsen, tweedehandsfietsen en fiets accessoires aan, verlichting of fiets slot kopen aan. Voor woon-werkverkeer zijn elektrische en stadsfietsen populair, terwijl transportfietsen ideaal zijn voor het meenemen van spullen. Voor een klassieke uitstraling zijn omafietsen een goede keuze. Mountainbikers kunnen hun hart ophalen met onze stoere mountainbikes en voor de kleintjes hebben we kinderfietsen in verschillende maten en kleuren. En als je weinig ruimte hebt, zijn onze vouwfietsen een handige oplossing. Bestel goedkope fietsen in de online winkel.

Nieuwe fiets kopen bij Vbikes.

Voor een nieuwe fiets kopen ben je in de winkel van Vbikes aan het juiste adres. Onze online winkel vbikes.nl biedt een ruim assortiment aan nieuwe fietsen van A-merken tegen scherpe prijzen. Je kunt veilig en snel online bestellen en krijgt daarbij deskundig advies over de maat, model en fietshoogte. Bovendien krijg je bij Vbikes altijd een volledige garantie op je nieuwe fiets.

Levertijd en montageservice

Wil je de nieuwe fiets snel in huis hebben? Bij fiets winkel Vbikes kun je rekenen op een zeer snelle levertijd. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden. Heb je geen zin om je nieuwe fiets zelf in elkaar te zetten? Kies dan voor onze montageservice, waarbij onze ervaren monteurs je fiets voor een kleine vergoeding volledig en professioneel monteren.