Ophalen en bezorgen 

Afhankelijk van uw worden de bezorg kosten bepaald uw kunt kiezen voor de voor ophalen of laten bezorgen

Allen Nieuwe fietsen, accessoires en onderdelen worden standaard met DHL verzondenden.

Andere producten namelijk Tweedehands en afgemonteerde fiesten worden  verzonden met ons V-bikes corier of kunnen worden opgehaald in ons vesteging in Breda. 

Kies de juiste methode die bij uw product past om vertraging te voorkomen. Bestellingen met de verkeerde methode worden geannuleerd.

Opmaat bezorging Ophalen DHL Bezorging

Vervoeren tweedehands fietsen

Producten zonder verpakking zoals afgemonteerde fietsen en tweedehands fietsen worden bezorgd door ons. De kosten hiervoor worden berekend op basis van de afstand tussen het bezorgadres en ons vestiging in Breda en beginnen vanaf €12.50.

Levertijd van Tweedehands Fietsen die voor 16.00 worden besteld worden meestal op dezelfde of volgende dag geleverd na het bestellen neemt ons courrier contact met u op om bezorgmoment in te plannen. Nieuwe afgemonteerde fietsen worden meestal binnen 5 werkdagen geleverd. Verder kan de levertijd afwijken mogelijk afhankelijk de levertijden  bij de leveranciers en van de drukte in ons werkplaats.

Let op deze dienst valt onder artikel 7.10. van herropenigsrecht kijk  de algemene voorwareden voor meer informatie.

Afhaalpunt in Breda  Allen op afspraak 

Tweedehands fietsen en alle producten met ophalen in Breda label kunnen op dezelfde dag alleen op afspraak worden gehaald. Nieuwe afgemonteerde fietsen die die voor 16.00 worden besteld kunnen binnen 5 werkdagen worden opgehaald mochten wij de fiets eerder ontvangen en afmonteren dan stellen wij u op de hoogte.

Bezorging van Aaccessoires & Onderdelen 

Alle accessoires, onderdelen en niet door V-bikes afgemonteerde nieuwe fietsen worden standaard met DHL verzonden. De kosten hiervan zijn standaard €9.99. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16.00 uur en in het weekend, worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. De levertijd kan afwijken afhankelijk van de afmetingen van het pakket. In de winkelwagen staat aangegeven op welke dag jouw bestelling wordt geleverd.