Uit Ons assortiement 

elektrischefietsen

Stadsfietsen

transportfietsen

Mountaine bikes

Kinderfietsen

FIETSMANDEN & KRATTEN

hELMEN & BESCHERMING 

KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwe fietsen 

Bij Vbikes kunt u terecht voor het kopen van nieuwe fietsen; dames fietsen, herenfietsen, mountain bikes en kinderfietsen. Vbikes werkt samen met een aantal leveranciers van verschillende A-merken fietsen. Het is mogelijk deze fietsen veilig online bij ons te bestellen en te betalen in ons fiets winkel in Breda. In omgeving Breda bezorgen we de fiets gratis. Ophalen is natuurlijk kosteloos.

Montageservice

Regelmatig zit een nieuwe fiets met onderdelen verpakt in een doos. Het is mogelijk om ervoor te kiezen dat we de fiets eerst monteren. Hier worden dan extra kosten voor in rekening gebracht. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Kijk Nieuwe fietsen

Tweedehands fietsen 

Tweedehands kopen of bestellen V-bikes biedt een breed assortiment van tweedehands fietsen aan. Zo verkopen we verschillende merken en damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, stadsfietsen en ook elektrische fietsen. Duurzaamheid vinden we belangrijk. V-bikes richt zich dan ook op het hergebruiken van fietsen, om deze vervolgens nieuw leven in te blazen. Door gebruik van de juiste kennis en tools, zorgen we dat onze tweedehands fietsen in topconditie zijn voor een standaard scherpe lage prijs. Tweedehands fiets betellen kunt eenvoudig  via de ons website doen. Het is mogelijk deze fietsen veilig online bij ons te bestellen en te betalen in ons fietsen winkel in Breda .

Kijk tweedehands fietsen

V-bikes  fietsonderdelen

Onze fiets onderdelen winkel en webshop staat vol met verschillende onderdelen om jouw tweewieler een nieuwe boost te geven. Op zoek naar iets specifieks? We kijken graag met je mee.

V-bikes reperatie 

Bij V-bikes kun je ook terecht als je op zoek bent naar een fietsen maker in omgeving Breda. We bieden een haal -en breng service aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reparatie op locatie

Gaat het om een kleine reparatie die op locatie mogelijk is? Dan komen we naar je toe. Blijkt dan dat het toch iets langer duurt, dan nemen we de fiets mee en brengen deze na reparatie weer bij je thuis.

Ga naar Reperatie